TOP 10 най-яки фентъзи игри


Кои са най-яките фентъзи игри? Това е доста труден въпрос, имайки в предвид, че в по-голямата си част MMORPG-тата са с фентъзи тематика и сюжети. Класацията по-долу е по-скоро ориентировъчна, представяща едни от най-популярните и най-играни фентъзи игри.



10. RIFT Online. RIFT Online скоро ще премине на безплатен модел на разпространение и това със сигурност ще я направи още по-популярна и играна.




9. Perfect World. Възможно е да има и по-добри игри от нея, но въпреки това с появата си и до ден днешен тя си остава мегапопулярна, както в Китай, така и в Русия и Европа.




8. TERA. Преминавайки на free-to-play, тя спечели множество играчи с огромния си виртуален свят и non target система.




7. Lineage 2. Това е една класика в жанра, може би позабравена в момента, но тя остана в сърцата на милиони играчи, открили света на MMORPG именно с нея.







6. Aion. Корейската игра привлече веднага множество фенове заради противостоянето на двете фракции - Елийци и Асмодиани. Битките в Бездната бяха вълнуващи и яростни. Играта позагуби малко позиции, но с появата на пача 4.0 е напълно възможно в нея да се върнат голяма част от поклонниците й.





5. Allods Online. Руската игра се развива постоянно, като се добавят много възможности и прекрасни локации. В нея има богат избор на раси и герои, което привлича играчи от Европа и Северна Америка.





4. Diablo 3. Играта отбеляза годишен юбилей, но популярността и идва от предишните серии.






3. Guild Wars 2. Отлична графика, вълнуващи битки, арени, локации, дънджъни и босове - в нея има всичко, което може да си пожелае всеки един фен.





2. World of Warcraft. Почти всеки е чувал за нея, а милиони са я пробвали поне. С една дума - класика.





1. ArcheAge. Sandbox-ът набира популярност в Южна Корея, а вече и в Китай. В Русия я чакат с нетърпение през есента, а в Европа в началото на следващата година. Играта ще предлага толкова много възможности, че ще е много трудно, веднъж започнал да я играеш, да я напуснеш. Огромен виртуален свят с множество континенти, пирати, кораби, лодки, подводни съкровища, състезателни автомобили и ралита и какво ли още не, очакват играчите в ArcheAge.

Четете още:

Топ 10 на най-яките MMO според българите




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment