Wargaming обяви турнир по World of Tanks за 15-годишнината си


Компанията Wargaming обяви специален турнир по World of Tanks, посветен на 15-тия си юбилей. Шампионатът ще се проведе във всички региони, където е локализирана играта (Русия и ОНД, Европа, Северна Америка, Южна Корея, Юго-Източна, Китай и Виетнам).
Отборите-победители от всеки регион ще могат да посетят офиса на разработчиците в белоруската столица Минск, като всички разходи са за сметката на компанията. Тези, които се класират на вторите и третите места ще получат внушителни суми злато в играта.
Този турнир ще бъде отлична възможност за играчите от целия свят не само да покажат на какво са способни, като професионалисти, но и при успех, да видят процеса на създаване на своята любима игра, заяви Алексей Кузнецов, ръководител на направлението за eSports. Той добави, че Wargaming ще са щастливи да посрещнат най-добрите от най-добрите в света.
Първите боеве ще се състоят през май, а победителите ще бъдат определени в края на юни.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment