Буакау спечели на Kunlun Fight 53 с отегчение


Тайландската звезда Буакау Банчамек спечели мача си срещу французина Дилан Салвадор. Двамата се срещнаха по време на 53-тото издание на турнира Kunlun Fight 53 в Пекин. Още преди месеци бе анансиран за тази дата мача реванш между шаолинския монах Йи Лонг и Буакау, но той не се състоя, а тайландеца трябваше да се изправи срещу младока Салвадор. 


Буакау не крие отегчението си от мача

Буакау изигра мача с отегчение, като изригваше само на моменти. По време не срещата Банчамек сякаш се стараеше да не нарани сериозно съперника си, играеше предимно защитно с експлозивни контраатаки, като си личеше, че няма никакво намерение да печели мача с нокаут. 

Французинът се възползва от отегчението на Буакау и успя да го събори на ринга, след захват на атакуващия крак и подсечка в опорния. В края на втория ринг Салвадор се опита да удуши Буакау с прийом от бразилското джиу-джицу, но съдията не му позволи. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар