Школата Wu-tang ще ви направи даоски боец


Школата Wu-tang  ще е една от десетте в Swordsman Online. Те са даоски майстори , които комбинират вътрешната енергия с физическата си сила. Обикновено въртят двуръчни мечове. В играта те предпочитат да са в група, нанасяйки щети, но и използват редица бъфове и имат способността да се лекуват в боя.

Images: Swordsman Online


Техните умения обикновено са с широк обсег на действие (AoE - Area of effect). Майсторите от Wu Tang могат да контролират и да нанасят щети на цели групи от противници. Бойците от тази школа могат да решат изхода на всяка битка с техните магически и физически възможности.

Друга школа, която бе разкрита в  Swordsman Online е Култът към Слънцето и Луната. Техните бойци се превръщат в смъртоносни асасини с висока подвижност, нанасящи смъртоносни щети на враговете си. Те са въоръжени с две остриета, свързани с верига. Повечето им умения са концентрирани върху унищожаването на единична цел и им позволяват да атакуват както от близо, така и от разстояние. Даже по-лошо техните зловещи сили могат да отнемат енергията на противника.

Прочетете още:

Очаквайте Swordsman Online!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар