Age of Clones: Печели реални пари

 Age of Clones (Эпоха Клонов) е още една браузерна MMORPG, която обещава да печелиш реални пари, докато играеш. Играта е създадена от Fernando Systems Ltd и се предлага на руски, английски и испански език. В нея играчите създават клонове - жители на виртуалната държава Земята на клоновете. Там те управляват своите персонажи, както пожелаят. Има възможност да се участва в развитието на държавата. Идеята на даден играч може да бъде реализирана от разработчиците, ако е достатъчно уникална и интересна.

Героят ви може да работи в различните държавни или частни предприятия, в селското стопанство, търговията, строителството, в Парламента, като журналист във вестник, като разбойник и какво ли още не. Дайте заповед на клона си и той ще изпълнява нареждането ви всеки ден, независимо от присъствието ви в играта.
В играта се използва валута - "златна монета". Тези монети могат да бъдат купени за реални пари или пък вашият клон да ги спечели. Златните монети можете да си ги изтеглите в банковата сметка. Една златна монета е равна на около 1.35$.
Част от своя доход проектът Age of Clones използва за усъвършенстване на техническата база, нови разработки, реклама, както и за развитието на ранчо в Доминиканската република, където се развива строителство и селско стопанство. Част от печалбата на ранчото (доход от продажбата на портокали, манго, авокадо, какао и т.н) пък се инвестира отново в играта, като така свързваме виртуалното и реалното, твърдят разработчиците.
Вижте отчет на разработчиците за развитието на ранчото за 2012 г.:




В играта постоянно текат конкурси, като наградите в тях са златни монети. За построяването на големи постройки, достижение на високи звания също може да получите награда - изключителни украшения, разработени и произведени под бранда "Златен клон".


Украшения, произведени с марката "Златен клон"
Играта ще ви помогне да развиете своя потенциал. Животът в нея ще ви научи да пресмятате, анализирате, да създавате собствени стратегии, да бъдете точен и решителен, пунктуален и отговорен, да планирате своите действия няколко хода напред и не на последно място - да вземате решения, категорични са от Fernando Systems Ltd . Вие може да разработите свои търговски стратегии, като се опитате да въздействате на пазарните цени и да формирате собствени икономически модели.
В играта можете да прекарате толкова време, колкото искате. Повечето процеси са напълно автоматизирани. Виртуалният живот не спира и за секунда, като клоновете живеят, работят, за да радват своите господари. В играта има 395 476 клона.

Начало

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар