ArcheAge: Стани пират завинаги!


Издателството Mail.Ru, локализатор на sandboxa ArcheAge за Русия и ОНД, публикува нова статия на сайта си. В нея се разказва за пиратството в играта. Светът на ArcheAge съдържа много опасности. Сред тях са огромни чудовища, намиращи се на сушата и във водата, но и играчи, които искат да ви убият и ограбят. Подобни играчи търсят живот в играта, изпълнен с адреналин. Ако сте от тях, станете пират, но знайте, че е завинаги.


За да се присъедините към фракцията на пиратите трябва да съберете 3000 точки карма. Не забравяйте, че животът на пирата е пълен с опасности - могат да ви нападнат не само останалите играчи, но и стражите NPC (Неигровите персонажи). Търговците от всички континенти въобще няма да разговарят с вас. Също така няма да можете да попаднете в група с играчи, които не са избрали пътя на пирата. За сметка на това с други корсари може да създадете собствена гилдия (клан).


Снимки: aa.mail.ru

Този начин на живот има своите минуси и плюсове. Вие можете да нападате другите играчи съвсем безнаказано, но докато ограбвате чуждото имущество, ще оставите следи, по които ще ви преследват.


На ваше разположение обаче ще е цял остров, където е рая на пиратите. Тук ще ви приемат с отворени обятия, ще получавате интересни куестове и много още. На острова има и свой затвор, но и собствена кръчма. Там живее и гаден бос, от който можете да получите уникален едноръчен меч, ако го победите.

Пиратите смятат, че островът им е идеален за живот. Не забравяйте, че веднъж избрали пътя на пирата, оставате пират за цял живот - няма път назад.

Вижте още:
ArcheAge: Как да станем пирати, за да вдъхнем ужас и страх? 


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment