ArcheAge: Първи подробности за ползвателските фракции


Издателите от Mail.Ru@Games публикуваха нова статия на сайта на играта ArcheAge, в която се разказва за ползвателските фракции в sandbox-а.


Държави

Всяка гилдия, която завладее територия, има възможност да създаде собствена фракция и да я превърне във феодална държава. За това е необходимо да се изпълни специален куест и да се активира получения като награда предмет. След това вече може смело да набирате в своите редове представители на абсолютно всички раси. Важно е да се погрижите за изучаването на езиците на всички народи, за да избегнете проблеми по време на рейдовете.

От сега нататък играчите могат сами да решават, кого да смятат за свой приятел и против кого да воюват. Независимата фракция може да установи дипломатически отношения с жителите на Западния и Източния континент. А в бъдеще ще има възможност и за взаимодействие с "държави", създадени от други играчи.


Съюзи

Да сключвате съюзи ще е изгодно - безопасно ще може да се намирате на територията на приятелските фракции. Там няма да бъдете нападан от стражитеNPC, а местните търговци ще ви предложат дори и изгодни сделки.



Данъци

На своята територия фракцията може да наложи данъци. Решение за размера и разпределението на сумите взема краля. Той може да стане тиран, който харчи всички средства за разширяване на границите си или пък добряк, който се грижи за благополучието на своите поданици.


Смяна на фракцията

Ако по някаква причина решите да смените своята фракция, ще трябва да подадете заявка и да дочакате одобрението на управляващия на страната, в която искате да емигрирате. Ако сте престъпник или пък се намирате под арест в очакване на съд, няма да имате възможност да подадете заявка за емиграция.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment