Стартира откритият бета тест в шутъра Black Fire

Откритият бета тест в шутъра Black Fire стартира на 20 юни. В него играчите ще могат да избират между десетки нови оръжия, нови карти и врагове. Разработчиците обещават, че след края на ОБТ няма да има "зануляване", т.е. всички достижения, които са постигнали участниците в теста ще им се запазят - натрупан опит и спечелени ценни вещи и предмети.
За участие в ОБТ е нужна само регистрация на сайта на проекта.


Събитията в играта се развиват в недалечно бъдеще. Играчите ще станат наемници и ще се бият със зловещата корпорация NanoSystems. Благодарение на Unreal Engine 3.5 играта има великолепна графика и визуални ефекти. Black Fire е предназначени за любителите на жестоки и динамични сражения. Това, с което се отличава играта, са множеството места, които могат да се ползват като укрития. В Black Fire са предвидени повече от 30 класически PvP-режима и оригинални PvE-операции, в които играчите могат да се бият против зомби, да атакуват пиратски бази и да  унищожават босове. В играта има и богат арсенал от оръжия: мечове и пистолети, както и футуристични пушки и огромни бойни роботи.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment