Blizzard проведе акция в Diablo III против измамниците

"Честна игра и уважение към останалите" - това е едно от най-важните правила на Blizzard Entertainment и ние много сериозно гледаме на него, съобщиха от компанията. Те напомниха, че през миналата година нееднократно са банили заради използването на чийтове и хакове в Diablo III и заявиха категорично, че макар невинаги да съобщават за провеждането на мащабна акция срещу хора, използващи непозволени програми, то постоянно се следи за това. В случай на необходимост ще предприемем твърди мерки за съхранение на реда в играта, оповестиха от Blizzard.
Те напомниха, че не е разрешено използването на хакерски програми и ботове, както и всякакви други странични програми, които позволяват да се автоматизират и да се опростяват някои действия , като по тази начин се облагодетелстват някои играчи. Също така се забраняват програми за извличане на информация за играта, която не трябва да е достъпна на играчите. Подобни странични програми могат да предизвикат сериозни технически проблеми, грешки, както и да нарушат стабилността на работата на играта и Battle.net.
"Бъдете добри, играйте честно!", призоваха още от Blizzard.


Начало

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар