World of Warplanes: Какво ни очаква с пач 0.4.3?

На сайта на играта World of Warplanes бе публикуван подробен разказ за измененията, които ще бъдат направени с появата на пач 0.4.3. Главната му особеност ще е системата за обучение на екипажа.
В новата система за развитие на уменията на екипажа има три специалности: пилот, бордов стрелец и щурман. Втората и третата специалност ще бъдат представени само на многоместните самолети, докато на едноместните, които в играта са много повече, ще има само пилоти.
Развитието на основните умения на пилота ще повишават следните характеристики на самолета: маневреност, скорост, огнева и ударна мощ. По-просто казано, само пилот с развит навик на 100%, ще има възможност максимално да използва възможностите на своя самолет.
Развитието на основното умение на бордовия стрелец ще повишава отбранителната способност на самолета по време на въздушен бой. Съответно за щурмана (само за самолети с тричленен екипаж) - увеличава бойната ефективност на пилота и стрелеца.

В личното дело на всеки член на екипажа могат да се избират навици, които да се изучат първоначално. Покрай основните умения ще има и допълнителни такива, например "Остро око", което увеличава обсега на стрелба за стрелците.
По аналогия с World of Tanks основният навик на член на екипажа може да се развие до 75% (за кредити) и до 100% (за игрално злато).
В обновлението 0.4.3 значително ще бъде подобрено осветлението, на самолетите ще се появят отблясъци, които ще зависят от цвета на отражаемата повърхност, меки сенки, които ще показват по-точно мащабите на наземните обекти.
Изменения в клоновете на развитие
Разпределението на самолетите по дърветата на развитие ще бъдат променени с цел за по-коректно, от гледна точка на историческата и игралната логика.
В обновлението 0.4.3 ще бъдат добавени картите "Азиатска граница" и "Плато".
Снимки: worldofwarplanes.ru

Вижте още:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment