Подземията (dungeons) в The Elder Scrolls Online


Разработчиците на една от най-очакваните онлайн игри The Elder Scrolls Online отговориха на бъдещите си играчи на въпроси, свързани с подземията или т.нар. дънджъни ( от англ. dungeon - подземие).

Според тях в подземията ще има пътища с множество разклонения, като някои от тях ще имат и изходи. От философска гледна точка обаче, на нас ни се иска, подземията да бъдат изпитания за играчите под формата на сражения, а не изпитание в търсене на пътища, заявяват разработчиците.

Те разказаха, че докато бродите из местностите в играта, ще намирате различни пещери, фортове, гробници, подземия и мн. др. изненади. Някои от тях ще са предназначени за играчи, които обичат да играят сами (solo), а други ще се прохождат в група. Голяма част от тези локации ще са достъпни за всички играчи. На първо време някои от тях няма да са подходящи за вас, тъй като нивото на развитие на вашия герой ще е твърде ниско, но впоследствие винаги може да се върнете.

Разработчиците заявяват още, че не планират да въвеждат таймери, отчитащи времето кога сте проходили дънджъна като няма да има ограничения за влизане в дадено подземие. Можете да прохождате дадено подземие, толкова често, колкото искате, категорични са от TESO. 

Подземия, предназначени за прохождане в група, ще бъдат подходящо обозначени с уникална иконка. Ако героят ви умре по време на боевете в дънджъна и не може да бъде възкресен от съпартийците си, то той винаги има възможност да възкръсне в Wayshrines, като по този начин няма да ви се налага да напускате групата си при смърт на героя ви, обещават разработчиците.

Някои чудовища в подземията ще имат възможност да сменят оръжието си или ролята си по време на боя, например чудовищата от типа Battlemage. Също така всяко подземие, предназначено за прохождане в група, ще предлага куест, който понякога може да сменя местоположението, поведението или типа на чудовищата в него.

Още по темата:

The Elder Scrolls Online: Как да оцелеем в дънджъна? 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар