Как да станем танкист в браузъра с Ground War: Tanks?


Ground War: Tanks е в открита бета и вече може да се пробва от всеки. Играта е много подобна на World of Tanks, поради което и Wargaming заведе дело срещу разработчиците. В Русия се издава от Mail.Ru, може би защото голямата руска компания иска да има в портфолиото си и танкова игра, освен безспорните хитове като ArcheAge, Perfect World, Cross Fire и т.н.

Какво друго може да се добави за играта, освен че е изключително удобна за игра - отваряш я в браузера и започваш. Не се мръщете! Това, че е в браузер въобще не ѝ пречи да е яка за игра. Освен това не тежи и компютъра почти не загрява. Графиката същевременно е триизмерна, танковете се движат нормално без да има насичане на картината. 

Веднага след регистрацията на сайта и входа, ще ви бъде предложено да си свалите плъгина Unity Web Player. След инсталирането му може да започнете и играта. Възможно е да получите съобщение за грешка, свързано с Unity. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра и опитайте отново.


Тренировка

Ако сте пълен нуб и никога не сте играли подобна игра - има и добра тренировъчна мисийка, в която ви обясняват как да управлявате танка си, да се прицелвате (за да не пишете после в Google "Как да се прицелвам?") и да стреляте. 

Постоянно се показват подсказки и няма как да се "загубите" в управлението на танка си. Ако ли пък нещо забравите, натиснете клавиша Н.






Гараж



Както всички подобни игри, след старта попадате в гаража, където се намират вашите танкове. Можете да избирате между един съветски и един германски танк засега.

След битката попадате отново в гаража, където може да разгледате танковете си. Можете да ги ъпгрейднете, след като сте натрупали опит от битките и парички. Естествено ако си купите премиум акаунт - опитът и паричките ви ще се трупат много по-бързо, ще имате достъп до премиум боеприпаси, премиум танкове и т.н. "вкусотийки". 

Ако пък не ви се дават пари, продължавайте игра и да не ви пука и с премиум акаунт няма да бъдете непобедими. Просто с повечко търпение всичко се постига. Развивайки модулите на танковете си, вие се приближавате и до възможността да изучите и да си купите по-нов модел танк и да се движите нагоре по клонката на развитие на техниката.



Можете да добавяте допълнителни компоненти към танка си (например усъвършенствана прицелна система), които струват обаче много сребро, поради което някои влагат реални пари, купувайки злато, което по-късно обменят за игралното сребро или за свободен опит, необходим за изучаването на различни модули или танкове.



Битка

Интерфейсът е изключително удобен. Управлявате танка си с клавишите WASD, обзорът на камерата движите с мишката, с колелцето приближавате и отдалечавате видимостта на камерата, с натискане на клавиша Shift отляво минавате в "снайперски" режим, след ново натискане го изключвате. С ляв клик на мишката пък откривате стрелба.



Засега няма много карти. Затова пък има различни мисии, чието достижение ви носи награди под формата на допълнителен опит и сребро. В играта има и награди за всеки ден от открития бета тест.



Ако загинете по време на битка, както и в други подобни игри, имате възможността да останете като зрител, натискайки левия клавиш на мишката или пък да се върнете в гаража,



където да си изберете друг танк и отново да влезете в бой, но на друга карта и в друг отбор.

След края на всеки бой, получавате и подробен отчет как е протекла, дали сте поразили враг, какви поражения сте нанесли и т.н.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар