League of Legends: Променят героя Master Yi, the Wuju Master


Скоро в следващите обновления на League of Legends ще се появи променения Master Yi, the Wuju Master. Ние добавихме ново озвучаване, звукови и графически ефекти, а така също и доработихме уменията му, така че да обединим AP- и AD-стиловете на играта в един стил, разказаха от Riot.

Двоен удар [Пасивно] Double Strike 

Първи удар- Alpha Strike [Q]
Master Yi се втурва напред и нанася физически вреди на четири противника пред себе си. Първият удар може да бъде критически и да нанесе допълнителни физически щети. Миньоните и неутралните чудовища получават повече щети, а автоатаките зареждат по-бързо Първия удар.
Медитация-Meditate [W]
Master Yi изпада в медитация за кратко, като възстановява бързо здравето си (колкото е по-малко, толкова по-бързо се възстановява). В състояние на медитация Master Yi  получава по-малко вреди.

Wuju Style [E]
Пасивно увеличива силата на атаката на Master Yi на определен процент.
o При използване на време усилва автоатаката на Master Yi (добавяйки чисти щети, величината на които зависи от силата на атаката му). Ако Wuju Style се презарежда, то пасивният ефект не действа.

Highlander[R]
Пасивно снижава времето за презареждане на всички основни умения при убийство на герои. При асист в убийството на герой времето за презареждане също се намалява, но в по-малка степен. При използване увеличава скоростта на движение и атаката на Master Yi, правейки го невъзприемчив на всякакви забавящи ефекти. Убийствата и асистите в това състояние увеличават продължителността му.


На линията - In lane
Промените на Първия удар [Q] и Медитацията [W] правят Master Yi динамичен боец на линията, снижавайки раздразнението, което той предизвиква у съперниците на линията. Целта на Първия удар сега вече не се избира случайно, вместо това той бие по близкостоящите врагове. От една страна, това ще позволи на умелите играчи по-добре да се прицелват, а от друга - внимателните врагове сега могат да се изплъзнат отклонявайки се от атаката . При това намаляването на времето за презареждане позволява на Master Yi  по-често да използва Първи удар, а допълнителните щети по миньоните означават, че той ще убива по-бързо вражеските вълни. Освен това променената Медитация може да го спаси в критична ситуация, но вече няма да се използва всеки път, когато му бъдат нанесени някакви щети.


In the jungle
В началото на играта щетите от Първия удар [Q] ще бъдат по-малки. Като компенсация обаче е увеличена неговата ефективност против миньоните и неутралните чудовища - това ще му позволи по-бързо да очиства джунглата. Автоатаките намаляват времето за презареждане на Първия удар, което му позволява да го ползва по-често и това също помага за по-бързото зачистване на джунглата. Освен това Двойният удар сега нанася по-малко вреди, но действа по-често.

Late game
На късните етапи на играта, в период на команден бой идва времето за променения Highlander [R]. Този нов пасивен ефект позволява на героя да оцелее в критическа ситуация за сметка на честото използване на Медитацията [W] и Първия удар [Q]. Чистите щети, които добавят Wuju Style [E], му позволяват отначало да се фокусира на добре защитените врагове и да почака, докато се открият по-уязвимите цели, а с Първият удар да ги накаже добре, особено тези които се крият зад гърба на "танковете". Освен това, новата Медитация, може да спаси живота на Master Yi в случай на целенасочена атака на съперниците, а увеличените щети и шанса да нанесе критически удар с Първия удар му помага да унищожи повече съперници в края на играта.
Общо взето Riot са се постарали да обединят силните черни на AD-стила (постоянни щети) и AP-стила (способността да нанесе мигновено високи вреди) на героя, правейки играта с него последователна и разбираема.

Прочети още:


League of Legends: Въоръжи се като Lucian, the Purifier

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар