Merc Elite една различна военна MOBA


Новата MOBA на Bigpoint - Merc Elite - преживява своя бета тест. Играта е удобна, тъй като я отваряте направо в браузера. Другият плюс е, че не се налага да прекарвате там денонощия. Може да изиграете няколко бързи игри в паузите между другите си дейности. Засега може да се избира между 5 класа войници. Всеки един от тях има своите плюсове и минуси, като всеки от тях играе и своята роля в боя - някои са с по-голяма защита, други с по-висока огнева мощ, трети са бързи и са отлични в атака, а някои имат способността да бъдат невидими.


Вярно е, че Merc Elite макар и условно безплатна, ще предлага премиум акаунт, който ще помага за набиране на повече опит при боевете, който пък се разпределя за ъпгрейд на оръжията и бойците ви. Също така за реални пари ще можете да отворите още един слот за друг клас воин. Въпреки това уменията играят решаваща роля за спечелването на битката. Има някои тънкости, които се обясняват с обучаващата мисия в началото. Така например можете да се възползвате от някои укрития на картата, които ви дават определена защита при атака, а дори може и да останете невидим за врага си, докато не започнете да стреляте по него. Ако вашият герой се намира на по-високо място, то той ще нанася много по-големи вреди на противника си.



Основната задача е завземането на определени точки на картата, както и тяхната защита. Тук тактиката и стратегията на групата е много важна, както и бързината, с която се завземат базите. Впоследствие те трябва да се защитават от опитите на другата група да ги завземе. Умението за работа в екип, както и липсата на игрален егоизъм са особено важни за победата. Движението в група е за предпочитане пред бягането по картата соло, тъй като попадайки между кръстосания огън на няколко от противниците си - бързо-бързо ще загинете, носейки ущърб на отбора си.

Засега битките са в режим 5х5. Задължително след края на битката трябва да проверите с натрупания опит как може да ъпгрейднете героя си или оръжието му. Ъпгрейдите водят до подобряване, както на самите характеристики на оръжието, така и до подобряване на някои от скиловете на героя. Играта може да бъде похвалена с добрия баланс между различните бойци, както и че засега няма система pay-to-win. Всичко зависи от вашите ръце, умения, екипност, развитие на персонажа и ...естествено пинг.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар