Издателите на ArcheAge Русия направиха 10 млн. долара?


Според публикации в западната преса, цитирани от MMO Culture, издателите на руската версия на ArcheAge са заработили над 10 млн. долара. Mail.Ru Group пуснха ранния достъп до играта на 16 февруари, а на 22-ри започна откритият бета тест, в който можеха да се включат всички желаещи. Действително на сървърите на играта (макар да бяха добавени много нови сървъри) имаше истинско стълпотворение и за вход в играта се чакаше на опашка.

Издателите събщиха, че ще пуснат още нови сървъри, за да поемат наплива на играчи. Руската версия на ArcheAge изпревари европейската и северноамерикансаката, за които даже към момента няма информация, дали и кога ще се появят на пазара. На руските сървъри няма бан по IP за играчи извън територията на Русия и страните от ОНД, поради което в нея са се включили играчи от целия западен свят.

Издателите въвеждат още и функцията afk-kick, за герои които са оставени просто да стоят на едно място, а играчите не са на компютъра си.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар