ArcheAge - Създаване на герой


Както вече съобщихме, от днес може да създадете герой на руските сървъри на ArcheAge. Издателите предупреждават, че на дадения етап сървърите ще се появяват постепенно. първо ще се появи Луций, после Кипроза и т.н. Луций е запълнен докрай. Там не можете да създадете герой.

Препоръчвам ви да си създадете поща именно на Mail.ru. После си свалете даунлоудъра за игри - "Игровой центр@Mail.ru". Чрез него имате достъп до всичките им игри, включително ArcheAge. Можете да свалите играта и от сайта й - http://aa.mail.ru/download. Лично аз имам инсталиран на компютъра си "Игровой центр", който ми се отвори автоматично и от там започнах да свалям клиента за играта.

Издателите са отговорили на следните въпроси:

Какво представлява периода на предварително създаване на героя?
В течение на определено време играчите могат да създадат герой, да му изберат външност и специализация, както и да му дадат име. В играта няма да може да влезете до началото на ОБТ или до началото на ранния достъп (ако сте си купили пакет за ранен достъп).

Колко героя мога да създам?

На един акаунт може да създадете един герой.

Има ли изисквания към никнейма?

Името на героя може да се състои само от латински или букви на кирилица. Цифри не можете да използвате. Главна буква може да сложите само като начална. Количество на символите от 2 до 18.

Мога ли да създам герой по-рано, ако нямам пакет за ранен достъп?

Да.

Мога ли да запазя име на гилдия (клан)?

Не.

Ще има ли ограничения за расите на този етап?

С цел поддържане на баланса може да има ограничения.

Мога ли да изтрия героя си, ако той не ми хареса?

На дадения етап това е невъзможно, но може да редактирате никнейма, спеиализацията и външността му.

Мога ли да сменя расата му?

Не. Расата и сървъра на този етап не можете да смените.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар