BLack Gold Online показа новия клас Conjurer - The Necrotic Manipulator


Snail Games, разработчик на MMORPG играта Black Gold Online, показа поредния клас. Той е магически и се нарича Conjurer. Магьосникът призовава сили от отвъдното, използвайки загадъчна и парна технология, за да извърши своите мощни заклинания.  Тъкачи на забранени проклятия и наследници на Царството на сенките, тези вълшебници смесват парната технология с мощта на черната магия.



Живеейки в света на технологията, Черните магьосници се забъркват с мощни магии. В техните зловещи лаборатории те съживяват мъртви и призовават тъмни сили. Тези тъмни магове са отлични на далечна дистанция. Те се чувстват добре на командни позиции, от които да водят стратегически действия. Отлична поддръжка, те имат слаба защита и не могат да устоят дълго време на мощни атаки.
Този клас е достъпен за расите Buvont и Lokemean, въоръжен е с еднорчен скиптър и облича среден клас брони или кожено облекло.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар