Нови изменения в PvP системата в Neverwinter


Нови изменения в PvP системата в Neverwinter, подготвят Cryptic. Разработчиците отговориха на очакванията на играчите и въвеждат наказания за тези, които преждевременно напуснат PvP мача. Ако се опитате да напуснете мача преди неговия край, ще ви се отвори предупредителен прозорец, в който ще бъде написано какво наказание ви очаква. Ако се откажете от напускането на битката, съотвтно няма да бъдете наказан, но ако игнорирате предупреждението, ще бъдете изхвърлен от мача и ще си получите наказанието. Предателите, веднъж наказани, няма да могат да се включват в никакви инициативи, които изискват очакване за включване в група, било то за участие в PvP мач или в прохождане на инстанс.
Освен това разработчиците ще променят мачмейкинга, който ще зависи от скилрейтинга на дадения играч. Скилрейтингът ще расте или намалява в зависимост от победите или загубите в PvP Domination matches.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар