​​Prime World вече с официален релийз

​​

Prime World вече е с официален релийз за САЩ, Германия и Франция, съобщиха от Nival. Играта бе в открита бета от есента на 2013 г. и събра над 7 млн. играчи. Prime World е съчетание от най-добрите черти на ММОРПГ в съчетание със стремителните MOBA, твърдят от Nival. 

В чест на релийза всички играчи ще получат приятни подаръци, в това число увеличени награди за всеки бой, повишен шанс за изпадане на редки таланти и ексклузивен скин "Бестия". 






Играта бе пусната през 2012 г. в Русия и придоби голяма популярност. Темата в нея е войната между магията и технологиите. По нея бяха написани няколко книги. 

В основата на играта е противоборството между две нации - Империята на Доктите и Кралство Адорния. Фракциите воюват за контрол над прайма - най-важния ресурс. Този, които го владее, той ще господства. Праймът е източник на енергия, опасна субстанция, променяща света и даваща огромна и неограничена власт.  
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар