Северният континент се появи в руския ArcheAge



В руския ArcheAge вчера бе добавено мащабно обновление, което засяга почти всички аспекти на играта. С него бе добавен Северният континент. Това ще е място за герои с високо ниво. Всяка една гилдия ще може да се опита да завладее една от четирите нови територии и да започне строеж на замък. На завладените локации играчите ще могат да получат шест ежедневни задачи, които се определят от лорда, контролиращ територията.

Нов инстанс - Люлка на разрушенията- е другата новост в ArcheAge. В нея играчите над 45-то ниво могат да получат отлични награди, изпълнявайки верига от куестове, които ви пращат в подземието, където ви чакат и опасни босове.


С обновлението в играта ще бъде добавен и риболова. В ArcheAge са добавени много принадлежности за запалените рибари, както и специални задачи за тях, а и уникално събитие, което ще продължи до 10-ти април. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар