Започна закритият бета тест на World of Tanks Blitz


Закритият бета тест на World of Tanks Blitz започна от днес. Това означава, че сега можете да играете с любимите си танкове на мобилното си устройство. Играта се отличава с широка гама от превозни средства, прости контроли, разнообразни бойни карти, подробни модели и много още!
По време на закрития бета тест участниците ще могат да се насладят на:
Повече от 80 бронирани превозни средства от Германия, СССР и САЩ
7 бойни арени, включително картата на мините от World of Tanks
Уникални консумативи
Искате ли да участвате в затворения бета тест? Ние все още се нуждаем от всеотдайни играчи, желаещи да бъдат отговорни и ангажирани тестери. Нашата процедура за подбор на кандидатите е много строг, така че моля да кандидатствате, само ако сте сигурни, че имате желание да вземе участие в тестването на играта и всичко, което идва с него.
Ако вашата кандидатура е приета, ще получите имейл за потвърждение и инструкции за това как да инсталирате и стартирате играта.
Страницата за регистрация, както и на Closed Beta тест ще бъде единствено на английски и моля, имайте предвид, че не всички играчи, които кандидатстват ще получат място на теста.

По време на Closed Beta тест, World of Tanks Blitz ще може да се играе на iPad 2, 3, 4, mini, Air и Mini с retina display
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар