Добавиха 9.0 в World of Tanks


Пач 9.0 бе добавен в World of Tanks. С него в играта ще бъде добавен новия исторически режим. В историческите боеве ще вземат участие само бойна техника, която реално е воювала в миналото. Всяка машина ще влиза в бой с такива модули (оръдия, двигатели и т.н.), които са исторически достоверни. Всеки един отбор представлява една от страните, взела участие в конфликта.

Боекомплектът оръдия съответства исторически по количество и тип на снарядите. Количеството на премиум снарядите, допускани в историческия боекомплект, ще бъде ограничено. Всеки сценарий на историческа битка съответства на определено сражение. В 9.0 играчите ще могат са избират из между три сценария: "Балатонската операция", "Операция на Ардените" и "Битката при Курската дъга". В бъдеще списъка ще бъде обновяван и периодично променян.

Освен това в играта е въведен нов физически модел, който влияе на геймплея и зрелищността. Попадение на снаряд сега може да откъсне кулата на танка, а тя от своя страна да се забие в съседната машина и да я унищожи и нея.



Всички публикации за World of Tanks.

Прочетете още:
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар