Спират разработката на Pantheon: Rise of the Fallen?


Разработката на Pantheon: Rise of the Fallen ще бъде спряна или поне забавена за неопределен период от време. Това стана ясно от изявление на сайта на играта, на който се набират средствата за разработката ѝ по метода на краудфаундинга. Причината е тривиална - липса на средства за заплати. Така служителите, заети с работа по Pantheon: Rise of the Fallen, ще трябва да си намерят друга дейност, за да си плащат сметките.

Авторът на играта Брад Маккуейд все още смята, че може да намери инвеститор, за да довърши проекта си, по негови думи той разполага с бизнес план, както и работен прототип на играта, а освен това има и интерес към бъдещия му проект.

Pantheon: Rise of the Fallen се определя като игра за напредналите фенове на жанра. Отначало средствата се събираха на Kickstarter, но кампанията се провали - от планираните 800 000 долара, бяха събрани 460 000. Впоследствие набирането на средства продължи на сайта на играта, но явно усилията са напразни. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар