Отворената бета на Black Desert започва на 17 декември!


Отворената бета на Black Desert започва на 17 декември в Корея, обявиха  Pearl Abyss и Daum Games на съвместна пресконференция. Играчите ще могат да свалят игралния клиент още на 10 декември. Два дни по-късно ще се появи възможността да създадат героя си. 

Във връзка с анонса на датата на отворената бета бе публикувано и ново видео. В него можем да видим нови чудовища и т.нар. hit detection система. Обнадеждаваща е появата на новите чудовища, тъй като това подсказва, че може би в играта ще бъдат добавени нови зони. За съжаление във видеото не виждаме нови класове и дали това означава, че по време на откритите тестове отново ще има само 4 класа. Или пък ни очаква изненада?

На отворената бета ни очакват промени в системата за риболов, а също така бе потвърдено, че новият град  Olbia ще е стартово населено място. Очакват се нови кланови куестове, нови достижения, кеш шоп с микротранзакции. Друга важна промяна е повишаването на минималното ниво за отключване на PvP, което вече е 50-то. Тези, които нямат търпение да поиграят с класа Tamer ще трябва да почакат до догодина. 




Black Desert Online е най-очакваната игра за 2014 според интернет изданието Game Haunt. Играта със своя огромен и изпълнен с живот свят, в който метеорологичното и часовото време са променливи, е проектирана много добре и до най-малкия детайл. Паркур системата в MMORPG-то е сравнима с игри като Assassin’s Creed и Grand Theft Auto, където можете да скачате на всяка една платформа. Героите също са с добър дизайн и Game Haunt не пестят суперлативите си като ги наричат едни от най-добре изглеждащите персонажи някога съществували в MMORPG.



Основната интрига е във войната между две държави  — Republic of Calpheon и Kingdom of Valencia. Двете страни се сражават за контрол над енергийния ресурс Black Stone. Играчите ги очаква голям свят с много уникални възможности. В нея ще има куестове, подземия, строеж на къщи, обсади. Обсадите между другото са пресъздадени с голяма точност. Атакуващите използват обсадна техника и големи стълби, а защитниците не само ще могат да отблъскват набезите, но и да излизат от крепостта си, за да унищожат бойната техника на врага.

В Black Desert ще има различни климатични зони, ландшафтове и култури.


Република Calpheon и Кралство Valencia 


Република Calpheon и Кралство Valencia се различават по климата си и културата си. Те се намират в постоянен конфликт заради правото на владение на ресурса "Черен камък".
Black Desert не е RvR-ориентирана игра, затова на играчите няма да е нужно да избират страна, към която да се присъединят. Играчите могат да се сприятелят с дадено NPC, за да получат къща или да създадат производство в дадена страна. Отделни части от страната могат да бъдат превзети чрез обсади. Тъй като Черния камък е основен ресурс, владеенето му ще е от особена важност за двете страни.
Езда




Играчите ще имат възможност да се придвижват бързо, да прескачат препятствия с помощта на животни за езда. Те могат да се бият без да слизат от тях, да ловуват чудовища.
Black Desert Online се очаква и в Русия. 


Системни изисквания:

• операционна система Windows 7, Windows 8 (32 и 64-бита)
• процесор Intel Core i3 (препоръчителен- Intel Core i5)
• 40GB дисково пространство
• 4GB памет (препоръчително 6GB RAM)
• видеокарта: GTS 250 / GeForce 9800 GTX / Radeon HD 3870 X2 (препоръчителни GTX 650 / GTX 550 Ti / Radeon HD 7770 / Radeon HD 6770)
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар