Излезе роман по играта Allods Online


Нов роман излезе по мутиплейър онлайн играта Allods Online. Автор на книгата е Дмитрий Казаков. Романът се нарича "Алоди. Игра в дворците на смъртта". Казаков е популярен писател на фентъзи романи в Русия. Книгата разказва за приключенията на двама противници - елфийски маг и хагадански диверсант, които се крият от бившите си съюзници. 

Двамата ще се срещнат, като сблъсъкът ще се случи на едно от най-загадъчните места в света на Алодите - пирамида, скрита в джунглите на Святата Земя. Достъпът до нея е труден, тъй като са наложени мощни и странни магически заклинания. Двамата непримириви врагове ще трябва да се съюзят, когато разберат, че са просто пионки в игра, от която зависи съдбата на света.  

Allods Online е една от най-успешните и популярни руски мултиплейър онлайн игри. Тя е издадена във Франция, Германия, Великобритания, Северна и Южна Америка, Тихоокеанския регион и т.н.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар