ArcheAge: Пчеларство и добив на мед


Пчеларство, добив на мед, производство на сирене и още много новости ще станат факт с новия ъпдейт, който ще бъде добавен на руските сървъри на ArcheAge.

Кошери


За да добивате мед, ще ви бъдат нужни кошери. За да си направите кошери пък трябва да развиете навика декоратор. Кошерите ще може да поставите във фермата си, като количеството мед, което добивате зависи от това, как ще отглеждате пчелите си.

Ако искате по-лесния начин, то просто оставете кошера и няма да чакате дълго. Можете обаче и да уловите пчела-майка за роя си. Тогава и количеството мед ще е много по-голямо, но пък ще  и чакате повече. За да уловите майка пък ще ви трябва специална мрежичка. Трябва да знаете, че една майка управлява рой само от един кошер.

Прочетете още:В руския ArcheAge се задава нов ъпдейт

Съответно трябва да полагате грижи за пчелите си, тъй като те могат и да заболеят, а кошерът ви - да се руши. Освен това трябва да бъдете внимателен, когато събирате меда си, защото пчелите може да ви ужилят и добивът ви ще е по-малък. Трябва да се сдобиете със специална защитна шапка.

Снимки: aa.mai.ru

В играта ще се появи възможност и да произвеждате сирене. Тук отново ще е нужно търпение - колкото повече зрее сиренето, толкова по-високо му е качеството. Сиренето ще е добра добавка към различните блюда.

                                                                                                            Начало

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар