Задава се Black Desert Online Русия


Black Desert Online ще се издава в Русия. Това вече ви го съобщихме, но сега вече е пуснат и тийзър сайт на руски език. Засега на заглавната страница само ни обещават пряка транслация на пресконференцията на разработчиците от Pearl Abyss, която ще се проведе на 14 май 2014 г. в Москва. Засега не става ясно кой ще е руския издател на тази така очаквана MMORPG игра. Според слухове това ще е Games.Mail.Ru, издаващи ArcheAge, но твърди доказателства засега няма. Други обаче се обзалагат, че това ще е GameNet, издаващи Aika Online, Combat Arms и др.

Прочетете още:Black Desert е най-очакваната игра за 2014 според Game Haunt

Припомняме ви, че наскоро разработчиците ни демонстрираха и красивия свят на играта, погледнат от птичи поглед в 11-минутно видео. В момента в Корея се провежда втората част на закрития бета тест.

Оказва се, че Русия отново изпревари Европа и Северна Америка, тъй като засега все още няма издатели, които да пуснат тази най-очаквана игра за тези региони.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар