Lifeless е още един зомби шутър


Lifeless ще е още един зомби шутър. Той е разработка на независимото студио Rigid-Soft. Играта има претенциите, че ще ви предложи изживяване, което няма да получите в друга подобна игра.

Интересно, но в момента тече активната PR кампания и на зомби шутъра H1Z1 на SOE, което ни обещава същото. По-долу ще видите трейлъра на Lifeless, а вие съдете дали не ви прилича на нещо подобно. Защото аз например виждам някакви сходства даже в оцветяването на логото на две подобни игри.

Както и да е. В Lifeless също ще ви се наложи да оцелявате в свят, населен със зомбита, който ще е опасен и огромен. Екипната игра е за предпочитане, тъй като немъртвите ще са и интелигентни. В Lifeless ще можета да поставяте смъртоносни капани и да устройвате засади, да воювате на барикади, да укрепвате сгради и т.н. Вие ще можете постоянно да следите дали героят ви е гладен, жаден, както и да му мерите температурата. Съответно ще ви се наложи да го храните, поите и да го обличате подходящо. Раните ще оказват влияние на състоянието на героя ви, така например ако получите огнестрелна рана в ръката, това ще ви пречи на точността на стрелбата, а ако получите поражение в крака, то ще бягате по-бавно.



Играта ще предлага и крафтинг, който ще ви е необходим за създаване на укрепления. На картите ще намерите изоставени сгради, които трябва да превърнете в свое сигурно убежище против зомбитата.

Зомбитата ще са по-интелигентни, отколкото очаквате. Те ще реагират на звук и ще могат да ви "виждат". Освен това те ще са и много агресивни през нощта. Различните видове зомби имат различни характеристики. Големите са силни, по-малките са по-бързи и т.н.

Разгледайте и официалния сайт на играта.



                                                                                                                Начало
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар