Neverwinter Online представи селището Caer-Konig


Селището Caer-Konig е притиснато между могъщите склонове на Kelvin’s Carin и мразовитите води на езерото Dinneshire. От рибарско селце той се превърнал в сборен пункт на безбройните търсачи на черния лед. Именно от тук вие ще започнете своето пътешествие в "Проклетите долини на мразовития вятър" в играта Neverwinter Online.

Caer-Konig е било населявано предимно от рибари, но сега тук е пълно с търсачи на приключения и най-вече на черния лед. В селцето може да срещнете представители и на двете фракции - "Маговете от Тайното братство" и "Гражданите от Десетте града", които търсят храбреци, за да попълнят редовете им. Разяждащата сила на черния лед може да се види навсякъде. Той разяжда отвътре Долината на Мразовития вятър, създавайки много и опасни същества. Селището е разположено на най-удобния път за войските, поради което то е под постоянната заплаха от нападение на странните същества, разядени от черния лед.



Въздействието на черния лед може да се види, поглеждайки търговците, които не продават храна и рибарски тъкъми, а припечелват от тайнствения ресурс. Един от тези търговци - Urbus Battlehammer - ще ви предложи качествена екипировка, съдържаща черен лед, макар че тя няма да е никак евтина.



Черният лед е скъп ресурс и е привлякъл вниманието на много хора. Наистина само най-издържливите и силните могат да се справят с тукашните опасности. Играчите трябва да имат екипировка с рейтинг минимум 10 000 и да са открили бонусите от Шарандар и Пръстена поне на 3, за да попаднат в този край.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар