Да си поговорим за танкове и Armored Warfare


Танкове. Тези машини се превърнаха в любимата тематика за един куп MMO игри. Милиони играчи от цял свят просто са обсебени от танковете. Armored Warfare е поредния проект, който ще експлоатира танкоманията в световен мащаб. При това играта се очаква да бъде обещаваща. Разработчиците от Obsidian Entertainment са известни с ролевите си игри като Neverwinter Nights 2 и Star Wars: Knights of the Old Republic 2 — The Sith Lords.

Какво ще има в Armored Warfare?

Обещава ни се мощна PvE-кампания, в която отбор от играчи ще изпълняват мисии против ботове. Играчът ще бъде в ролята на служител на частна военизирана компания, която изпълнява мисии по целия свят. Тук именно е и разликата с останалите танкови игри - техниката ще е съвременна. В играта ще има танкове от 50-те години на миналия век до началото на този - вече има T-80, Leopard 2A5, Challenger 2 и др. Бойните машини са различни - основни бойни танкове, лекобронирани джипове и самоходна артилерия от различни държави. Представена е техника, произведена от Русия, САЩ, Великобритания, Германия и др.




Това, което се знае за сега, а то не е много, че графиката е задвижвана на CryEngine. Техниката е идеално изработена, пейзажите са като истински, физиката и спецефектите са отлични. Това твърдят редакторите от Games@Mail.Ru, които са имали възможността даже да поиграят в играта. Според тях в играта е въведена и разрушаемост на обектите - може да взривите със снаряд всяка една сграда, лишавайки противника от прикритие.

Засега се знае, че основният режим ще е 15х15, като задачата е да унищожите танковете на противника. Очаква се и кланова система, при която клановете ще се сражават за контрол над територии.


Прочетете още:
                           Нови игри: Armored Warfare ще е нов танков екшън

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар