Раздават подаръци в Neverwinter Online


Подаръци за всеки, обещават от Neverwinter Online. Безплатната екшън MMORPG организира акция, която ще продължи през целия уикенд. Достатъчно е всеки един ден до 6 април да влезете в играта и ще получите ценен предмет, който се продава за реални пари в кеш шопа на играта. Така например в първия ден получавате 5 възстановяващи свитъка на Живота, през втория ден - Courtesan Wear (облекло за вашия герой),  ден трети - Blood Ruby (рядък и ценен рубин, който се използва при рафинацията, даващ 50 000 точки).

"Ние, Екипът на Neverwinter разбираме, чe сме нищо без нашите страстни и отдадени фенове. В знак на благодарност ние сме развълнувани да обявим, че през целия уикенд за всеки, влязъл в играта, ще има подаръци". 

Междувременно вчера завърши поредния интересен ивент в играта. Всеки един участник имаше възможност да се почувства като пешка в настолна игра, запазвайки уменията на героя си и да се включи в акция по спасяване на принцеса в гората или пък да изследва лабиринт, пълен с чудовища. За около 3-4 часа активна игра всеки можеше да се сдобие с компаньон, множество свитъци и елексири, повишаващи различни характеристики на героя.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар