Виктор Кислый: До края на годината ще преработим напълно World of Tanks


Президентът на компанията Wargaming, Виктор Кислый, даде пространно интервю пред игралния портал Goha.ru. В него той съобщи, че началото на почти пълната преработка на World of Tanks ще започне с ъпдейта 9.0, който ще се появи вече след ден, а до края на годината ще бъдат добавени още няколко ъпдейта. Сред новостите, които могат да се очакват са: по-пълната детайлизация ( около 4-5 пъти ), движението на всяка една гъсеница от танковата верига ще бъде направено съвсем реалистично, като при истински танк. Освен това при изстрел ще може да се разрушава здание например със съвсем реалистични ефекти, предвижда се добавяне на метеорологични условия, които ще влияят на геймплея.



Виктор Кислый заяви, че при създаване на продуктите на компанията се търси баланс между мнението на играчите и виждането на разработчиците.
Много хора в компанията се занимават именно с връзка с комюнитито. Ние слушаме нашето комюнити, четем форуми, изказвания, срещаме се с активни играчи. При изготвянето на продуктите на Wargaming търсим баланса, от една страна да създадем продукта, който искаме, но и да се вслушаме в гласа на игралното общество. Сега вече се налага да слушаме и киберспортното комюнити, след грандфинала във Варшава, за да вкараме играта успешно в киберспорта, за да се получават интересни състезания. Ще продължаваме да шлайфаме нашите режими, предназначени за тези дисциплини. 

Любопитни факти:

"Най-танков град - Москва", но все пак това е столица на Русия, където е любима игра, а в Москва живеят много хора, обясни Кислый. Ако смятаме на глава от населението обаче, то "Най-танкова страна" обаче е Исландия, където 3% от населението играят. Към момента в играта има повече от 80 млн. зарегистрирани ползватели по целия свят.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар