Тече закритият бета тест на ArchLord II


Закритият бета тест на MMORPG ArchLord II вече е факт и тече. На сървърите на играта е пълно с народ, включително и българи. Намалете си графическите настройки, ако играта лаг-ае. Поне на мен ми помогна.



ArchLord II е с безкласова система. Развивате своите навици според оръжието, което изберете. В началото може да избирате между двуръчен меч, меч и щит, лък и жезъл. Уменията се откриват с качване на нива, но и освен това получавате като награда малки кутийки, в които можете да намерите книжка, даваща ви точки за развитие на дадено умение към дадено оръжие. Самите навици се разклоняват и имате богат избор от пасивки, активни умения с различни способности. Така например, ако изберете двуръчен меч, можете да избирате умения, нанасящи поражения по площ, на единичен противник, бафове и т.н. Изборът ви е според стила на игра, който ви е любим.



ArchLord II е игра с ПвП насоченост. В Archlord 2, играчите могат да избират между две отделни фракции. В началото има по една раса за всяка фракция, но допълнителни раси ще бъдат добавени на следващите етапи.

Играта, като че ли е подценена от "големите" специализирани издания, но първите ми впечатления от нея са много добри, въпреки че бойната система е традиционната с избор на целта чрез Tab.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар