Diablo 3: Рейтингови таблици, съревнования и сезони в новия пач


Пърият пач към  Reaper of Souls вече се задава. Разработчиците от Blizzard готвят тестовия игрален свят, където може да се пробват бъдещите промени.
Сред най-важните от тях са:

Сезони

Както и в Diablo II, така и тук играчите вече ще могат периодично да започват от самото начало, връщайки героите си в "първи клас, голямото междучасие". За участието в сезоните те обаче ще получават ексклузивни награди и уникални легендарни предмети, които ще се появяват във всеки нов сезон.

Завоевания

В началото на всеки сезон ще може да се получат "завоевания", които ще са особени достижения, пряко свързани със сезона. За всяко едно завоевание ще трябва да се изпълни някоя сложна задача. Е, обещават и по някоя по-лесничка.
Завоевания обаче ще получат тези, които побързат: първите 1000 играча, които изпълнят дадено достижение в сезона, ще бъдат увековечени в рейтинговата таблица на своя регион. Независимо дали ще попаднете в рейтинга, все пак за изпълнението на завоеванието ще получите точки за достижения. Те ще попаднат в сметката ви на вашето общо количество точки за този сезон.

Велики портали - Greater Rifts

Великите поратари са нефалимски портали с промениящи се нива на сложност, където ще може да оцените ефективността на бойното си снаряжение.
Как да попаднете във Велик портал?
За да попаднете във Велик портал, вие трябва да преминете през нормален нефалимски на каквото и да е ниво на сложност. Ако победите стража, той ще ви даде ключ от велик портал. С този ключ и портален камък можете да отворите Велик портал, намиращ се до обелиска на нефалимите.

Как работят великите портали?

Макар и да се разновидност на нефалимските портали, между тях има големи разлики.
Вашият прогрес се измерва с таймер, а освен това се броят убитите чудовища.
От повечето чудовища не пада нищо, за да преминете портала за рекордно кратко време.
Убийството на различни чудовища запълва индикатора на прогреса. Колкото по-силно е то, толкова по-бързо се запълва индикатора.
Във Великия портал ще може да възкръсвате само в последната точка, където сте се регистрирали.
Нивото на сложност се повишава постепенно и не зависи от нивото на сложност, настроено в настройките на играта.
Ако успеете да преминете велик портал за определеното време, вие ще преминете на следващото ниво на сложност. Ако пък покажете блестящ резултат, то ще се пренесете през няколко нива веднага.

Рейтингови таблици
Играчите ще имат един куп поводи, за да се съревновават помежду си. С пач 2.1.0 ще се въведат тези рейтингови таблици, за да може всеки да провери на какво ниво е. Тук ще бъдат отбелязвани резултатите от преминаването на великите портали, сезонните точки на достиженията и резултатите от завовеванията. Във всяка рейтингова таблица ще има свои критерии за оценка на прогреса.

Промените също така ще обхванат и механиката на водене на боя. Показателят ловкост ще пострада най-много.
Пълният и по-подробен списък с промени може да видите на официалния сайт на играта.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар