Supergirl експлодира в Infinite Crisis


Supergirl е новия герой в MOBA Infinite Crisis. Тя пристига с гръм и трясък, готова и решена да отприщи яростта и отмъщението към враговете си. Насочвайки силата на земното жълто слънце, Supergirl удря противниците с безмилостен поток от атаки.

Подобно на своя братовчед Супермен, Кара Зор-Ел е оцеляла след разрушаването на Криптон чрез бягство в космически кораб, проектиран от баща й.

Поставена в състояние на летаргия, Кара следваше курса, определен от тогавашния й невръстен братовчед. Но вместо пътуването на Кара да трае секунди, като братовчед си, на нея й отне десетилетия.

Когато тя се приземи, катастрофирайки на Земята, Кара се събуди, борейки се със силите си, които напираха да излязат наяве. По време на тази борба тя срещна братовчед си, който за нейно учудване вече е зрял мъж. Тя бе в шок, когато узна от Kal-El, че те са единствените оцелели от Криптон.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар