Откритият бета тест на Swordsman започва на 3 юли


Откритият бета тест на Swordsman започва на 3 юли, съобщиха от Perfect World. Естествено, тези, които желаят, могат да си закупят  Hero Pack или Starter Pack, които освен, че им дават ранен достъп, но и съдържат редица "вкусотийки" като маунтове, помощници, питомци и т.н. Ранният достъп ви дава възможност да се включите в тестовете преди всички - на 1 юли.

Swordsman е е екшън, ПвП ориентирана MMO игра, посветена на китайските бойни изкуства. В нея може да избирате измежду 10 различни школи, някои от които са само за мъже или само за жени. Може да се каже, че школата определя и ролята ви в играта. Графиката е задвижвана от собствен двигател, създаден от разработчиците на Perfect World.



В Swordsman ви очаква красив свят, изпълнен с опасности. Героят ви може да бъде атакуван от агресивен играч или пък просто от майстор на бойните изкуства от друга школа, решил да премери сили с вас. В играта може да избирате, как да играете - дали, по стария модел с избор на целта чрез Tab, с щракане по клавиатурата с пръсти или пък с по-модерния non-target екъшн модел.

Във връзка с предстоящите ОБТ бе представено и ново видео. Вижте го!


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар