Нови местности, нови босове и много още в руския ArcheAge


Нови местности, нови босове и много още в руския ArcheAge ще бъде добавено утре с поредния ъпдейт. С него ще бъде добавен нов рейдов инстанс "Вечния остров", предназначен за 10 играча с героичен режим (за разлика от режима "Приключение", който е достъпен винаги). В играта ще бъдат добавени две нови местности на основния континент - Слънчевите поля и Бездна. Към момента тези територии са недостъпни за завоюване. От 6 до 12 ч. игрално време в тези местности ще се появяват нови рейдови босове:

— Ашьяра Змееволосая (Змиекосата Ашара в Бездната),
— Лорея, заклинателката на "Морския дракон" (Слънчевите поля),
— Глен, капитан на "Морския дракон" (Слънчевите поля).
Добавен е и още един рейдов бос Анталон (Проломите).

Освен това от 24 юли до 21 август ще се проведе и ново игрално събитие. В 12:00, 17:00 и 22:00 през съботите и неделите в покрайнините на Виндилоу (Хълмовете Лилиот), Ал-Хадида (Тигровия хребет), на Миража и в бухте Висельников ще се появява червения дракон - детето на Хартарейн. Куест за убийството може да се вземе от NPC Брин Стрелеца. Играчите ще получат специален лък, с чиято помощ могат да убият дракона. Рептилията получава поражения само от такъв лък, но ще са необходими много играчи за убийството му.
Това естествено не е всичко. Ще има и много промени в самия процес на играта, които можете да видите на официалния форум на руския ArcheAge.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар