Въздушни кораби, летящи маунтове и Dark Knight във Final Fantasy XIV: A Realm Reborn


Нови екстри ще се появят във Final Fantasy XIV: A Realm Reborn с експанжъна Heavensward, който ще се появи през следващата пролет. Днес на Fanfest-а в Лондон продуцентът Naoki Yoshida се появи на сцената да допълни новините около играта, които бяха загатнати в Лас Вегас през миналата седмица. 




От летящите маунтове първи, който ще видим е Black Chocobo, а също така ще можем да очакваме лични дирижабли. С тяхна помощ ще изследваме летащите острови и скали, които ще се появят с  Heavensward. Засега е ясно, че се разработват шест различни летящи маунтове. 






На презентацията бе представена и новата професия Dark Knight, която ще бъде въведена с Heavensward. Тя ще е насочена към танкуване и ще ползва комбинация от огромни мечове и тъмни сили. За първи път тази професия няма да се нуждае от първоначални класове. Според Yoshida играчите още със закупуването на Heavensward ще имат достъп до тази професия. 



Представители на клановете Gnath и Vanu Vanu, които ще се появят в играта.
Очаква се и друга професия да се появи с експанжъна, но тя ще бъде разкрита на следващото шоу -Tokyo Fanfest през декември.  
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар