Scourge Warlock ще е новия клас в Neverwinter с Module 4: Tyranny of Dragons


Cryptic зарадва феновете на MMORPG Neverwinter с новината за появата на нов клас. Това ще е Scourge Warlock, който ще се появи с предстоящия експанжън Module 4: Tyranny of Dragons.
Разработчиците ни показаха на официалния си сайт sneak peek на мага и неговата екипировка.
Scourge Warlocks е мощен маг, който ще ползва тъмните сили на магията, за да унищожава отделни цели или групи от врагове.



Едно от главните умения на този маг ще са проклятията, които не само, че ще отслабват противника, но и ще увеличават разрушителната сила на другите заклинания. За разлика от вълшебника Scourge Warlock той ще нанася равномерни поражения с течение на времето (DoT). Той ще бъде ценен съюзник за всяка група, търсачи на приключения в света на Neverwinter.

Освен това в играта ще стартира нова кампания, наречена “Season of Dragons.” Тя започва от днес с обявяването на новия клас Scourge Warlock и ще продължи след излизането на експанжъна Tyranny of Dragons. Season of Dragons е комюнити кампания, с която ще бъдат провеждани игрални ивенти, събития в социалните мрежи и медии, ще се правят големи анонси, свързани с Module 4. Играчите могат да очакват огромно количество изненади както за редовните играчи, така и за тези, които сега започват да играят Neverwinter. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар