Skyforge отговаря на въпроси


През следващата седмица разработчиците на Skyforge ще отговарят на въпроси на феновете си на своята страница във Facebook.

Първи въпрос: Какво е prestige? Можете ли да ни разкажете нещо повече? 

Отговор: Това е много просто. Prestige е нашия аналог на Gearscore, т.е. рейтинга на вашата екипировка. Това е сумата от статовете на вашия герой. Индикаторът на показателя Prestige отразява развитието на героя ви. Той се увеличава с откриването на нови "възли" от вашия Атлас.


Втори въпрос: След като няма система за нива в играта, можем ли да отидем в даден инстанс още от самото начало или има някакви ограничения? 

Отговор: Системата от инстанси включва различни нива на трудности, определящи и наградите. Именно затова и съдържанието в играта се разкрива постепенно. Достъпът до инстансите е пряко свързан с вашия  Gearscore или prestige. Колкото по-добре е развит героя ви, той ще има по-висок prestige и съответно ще може да се включи в повече приключения.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар