Skyforge разказа за the Divine Observatory


Разработчиците на Skyforge разказаха за the Divine Observatory ( в руската версия Информаторий).

За всички жители на Aelion, the Divine Observatory е глобална система за наблюдение и оповестяване. Задачата й е да събира молби за помощ от хората и да приема сигнали за бедствия. За играча това е единна точка за вход към всякакви приключения.

В началото на играча ще бъдат достъпни само няколко приключения, които с течение на времето ще се увеличават. В първите 100 часа в играта героите ще се включат в повече от 40 увлекателни PvE-куеста, предвидени както за соло, така и за групово прохождане. Любителите на PvP ги чакат 5 различни състезания, а изследователите - 10 просторни, открити местности, които могат да бъдат изучавани в продължение на часове.

В Обсерваторията (Информаторий) ще има внушителен списък със задачи, като изборът на играча няма да бъде ограничен. Развивайте героя си както ви харесва - чрез ПвП или ПвЕ.
На всеки 40 минути в Обсерваторията ще се обновява постъпващата оперативна информация. Промените ще се изобразяват на глобуса - проекция на планетата в намален мащаб. Системата ще показва списък с "горещите точки", предлагайки на играча да вземе участие в най-актуалните събития.



Цифрата в горния ляв ъгъл ще изобразява "престижа" (gearscore или рейтинга на екипировката му). При по-висока стойност на престижа ще се откриват и съответно по-сложни задачи.
Всички соло и групови PvE-мисии имат особена механика, която им позволява да остават актуални за играча. Извършвайки серия от походи в определено приключение, героят получава допълнителна награда. След това то става още по-сложно, а размерът на наградата или ценността ѝ нарастват.

Системата ще подбира и най-подходящите съперници за ПвП сраженията.
В Обсерваторията периодично ще се появяват и приключения, препоръчвани за изпълнение (събитие на деня, седмицата, месеца). Някои от наградите ще са доста апетитни за изпълнението на подобни мисии.

Участвайки в PvE- и PvP-приключения героят ще получава много полезни предмети. Това може да бъдат кредити ( валутата в Aelion) или други по-екзотични пари. Една от тях ще позволи на героя да се облече в стилно облекло. При успешно участие в мисиите ще се получават и камъни (Gems of Insight), които са необходими за развитието на уменията и развитието на героя.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар