Какви промени ни носи Module 4, Tyranny of Dragons в Neverwinter?


Module 4, Tyranny of Dragons ще е новият експанжън в Neverwinter. Някои го чакат с нетърпение, а други с разочарование. Новият модул ще донесе редица промени, които вече няколко седмици се обсъждат от играчите на форумите на играта, като успоредно течаха и преговори с разработчиците, които предприемат твърди стъпки за баланс на класовете, отслабвайки някои от тях и усилвайки други. Най-недоволни са воините, които ще почувстват промените най-много, но и вълшебниците също чакат със затаен дъх, какво точно ще бъде променено. Лечителите и асасините няма да бъдат засегнати от промените, но много от играчите, създали асасини, споделят, че класът им е загубил смисъла на съществуването си.

На сайта на играта бе публикуван подробен разказ, касаещ новостите в Neverwinter. Системният дизайнер Chris “Gentleman Crush” Meyer подробно е написал, какво точно да очакват играчите от промените.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар