Blizzard ще изземе имена на героите, с които не е играно в WoW от 2008 г.


Blizzard ще изземе имена на героите, с които не е играно в WoW от 2008 г. По-точно от 13 ноември 2008 г. От тези имена ще бъде снета "блокировката" и всеки един може да си запази някое от тях при създаване на нов герой или при преименуване. Това се очаква да се случи към излизането на експанжъна Warlords of Draenor. 

Как да запазим имената на героите си? 

Ако имате герой, чието име ви е скъпо, то трябва поне един път да влезете в играта с този герой до излизането на пач 6.0.2. Съответно, това трябва да сторите с всеки един герой, чието име ви е скъпо и искате да запазите. 

Причината да сторят това е, че Blizzard искат новите играчи и тези, които се връщат в играта да имат широк избор от имена за героите си. Това обаче е явната причина, а скритата е, че тези, които не са влизали в играта от 2008 г., но изпитват носталгия и не искат да загубят името на героя си, ще трябва да платят абонамента си и да се върнат поне за месец в WoW, а защо не и да останат и да поробват Warlords of Draenor!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар