Добавят мегасървъри за WildStar


Мегасървъри ще бъдат добавени за WildStar. Разработчиците съобщават, че това ще се случи в "близко бъдеще". С тяхна помощ се очаква да се увеличи капацитета им, позволяващ в играта да се включат огромно количество играчи (от къде ще с вземат обаче тези играчи, е съвсем друг въпрос). Увеличеният им капацитет ще позволи на феновете безпроблемно да се групират и да се отдадат на съвместни забавления в рейдовете срещу босовете, дънджъните и другите активности.

Предвижда се да бъде добавен и по още един слот за герой на акаунт ви на всеки мегасървър. Ще има един PvP и един PvE свят за всеки един Data Center. За съжаление старите правила ще се променят и така ще се пояят пет общорегионални чат канала:  ролплей, Франция, Германия, френски ролплей и немски ролплей. Повече подробности се очакват да се появят по-късно.

Тази новина може би ще поободри феновете на "убиеца на WoW", тъй като най-накрая играта им няма да бъде прекъсвана от различни технически проблеми по сървърите на WildStar, за която си плащат, за да играят.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар