Командири и екипажи в Armored Warfare


Нова статия бе публикувана на форумите на танковия екшън Armored Warfare. Тя е посветена на командирите и екипажите на бойната техника в играта. Всяка машина ще бъде ръководена от командир и ще бъде обслужвана от екипаж, чийто състав се променя в зависимост от модела и вида на техниката. Всеки екипаж ще се използва само на конкретна машина и не може да бъде преместван на друга. Танкистите ще притежават определено количество умения, които ще се повишават с натрупания опит и нива. Колкото повече боеве има екипажът, толкова по-опитни ще са членовете му и по-ефективно ще управляват машината.



Командир е отделна бойна единица включена в танковия екипаж. За разлика от танкистите, той може да бъде преместван от една машина на друга. Той ще притежава своя биография, досие, портрет и т.н. Характеристиките му ще бъдат подобрявани от играча самостоятелно. Командирите ще растат по нива с натрупвания опит и ще натрупват точки, които ще се използват за увеличаване на някоя от характеристиките му. При достигане на ново ниво, играчът може да избира между две нови умения на командира и така да му създаде свой облик.

Повече подробности може да откриете на форумите на играта:

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар