ArcheAge: Завладяването на Auroria започва на 4-ти ноември !



Нов континент ще се появи на европейските и северноамериканските сървъри на ArcheAge, съобщи TRION Worlds.

Преди две хиляди години жителите на Auroria напуснали родните си места след катастрофална война. Сега вече те могат да се завърнат. 

Завладяването на Auroria открива магически свят, пълен с безгранични възможности и нови рискове. Пригответе се да откриете нов континент, дънджън, обсадни войни и още много. Всичко това започва на 4-ти ноември в ArcheAge.

Шест нови зони ще бъдат отворени с излизането на Auroria, а всяка една гилдия ще може да се опита да завладее една от още четирите нови територии и да започне строеж на замък. Освен това се открива още 30% пространство за застрояване с домове.

  • Serpentis ще е end-game dungeon, предназначен за 10 играча. Едни от най-смелите и силни търсачи на приключения  ще могат да изследват ужасяващите му зали. 


  • В играта ще се появят нови елитни врагове, а нови босове от открития свят ще изпълзят от своите леговища, за да предизвикат жадните за награди и съровища авантюристи.


  • The Farm Wagon ще е превозното средство, което може да бъде построено.  С него ще могат да се превозват до четири търговски товара. 


  • Steamfish Submarine ще се появи в играта. Постройте си своя подводница и се гмурнете в океанските дълбини. 


Прочетете още:

                     ArcheAge: Подводни лодки


Изначалният континент 


Северният континент е първородната люлка на ArcheAge. Някога в недрата му се е намирала Градината - източник на жизнена сила. Тази градина е била търсена от Първата експедиция, но всички опити да бъде открита се оказали неуспешни. Всички 12 члена на Първата експедиция се превърнали в богове. Не всеки от тях успял да се възползва от мощта си и скоро Северният континент се превърнал в непригодно за живеене място. Богинята Нуи успяла да отвори портал, през който преминали древните и се заселили на Източния и Западния континент. Преминало много време и Северният континент отново станал място, където може да се живее. Неговите земи обаче и сега са неприветливи и сурови, даже изглеждат плашещи за някои. 
Северът е територия за най-силните герои. Земите тук са богати на ресурси, но и конкуренцията за контрола над тях е огромна. Тук растат ценни дървета, от които може да се добива изключителна дървесина за строежи. Тук има извори на минерална вода с такива полезни качества за отглеждането на акхиумните дървета. Тук се добива и уникална руда, а под земята могат да се открият и невероятни артефакти.
Северният континент е примамливо място и за големите гилдии. Тук могат да се строят замъци и да се завоюват територии. Има достатъчно място за строителство на къщи, но собствениците им ще трябва да плащат данък на гилдията, владееща земята.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар