Пуснаха публичен тестов сървър в руския Skyforge


Предстоящите ъпдейти в Skyforge вече ще могат да се тестват от играчите на публичен тестов сървър (ПТС). Издателите ще публикуват датите и целите на тестовете предварително, така че всеки да може да се включи в тях и да даде своето мнение, а също така и да съобщи за открити проблеми.



Първото публично тестване започна от вчера. Макар че към момента няма много ново съдържание, то версията на ПТС съдържа достатъчно много поправки, в това число и по отзиви на играчи. На ПТС сървъра са достъпни битките на пантеоните. Участие в тях могат да вземат както предварително създадени групи, така и  богове не участващи в пантеони - те могат да се възползват от автоматичния набор на група. Препоръчителното време за участие в груповите приключения е от 20 до 22 ч. московско време (което съвпада с нашето в момента). 


Как да попаднете на ПТС?

За да попаднете на публичния тестов сървър вие трябва да влезете с акаунта си в Игровия център. В раздела "Каталог игри" ще откриете "ПТС" раздел, където ще откриете проекта «Skyforge ПТС». 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар