Създателят на Minecraft се чувствал самотен като милиардер


Всеки мечтае да е милиардер. Оказва се обаче, че да си милиардер не е лесно или поне това чувства създателя на популярната игра Minecraft - Маркус Персон (Markus Persson). Той написа в своя Туитър, че макар и да има възможността да прекарва времето си на популярните курорти в Ибиса в компанията на популярни хора, той се чувства самотен. 





Той се оплака още, че намерил страхотно момиче, но тя се ужасила от начина му на живот и си намерила нормален мъж.


Милиардерът смята, че получавайки всичко е загубил причина да се опитва да продължава напред и взаимоотношенията с хората са станали невъзможни поради дисбаланса.

През септември миналата година Microsoft купи шведската компания Mojang, която създаде популярната Minecraft за $2.5 млрд. долара., превръщайки Маркус в милиардер. Създателят на играта си купи скъпа къща в Бевърли Хилс и се отдаде на спокоен живот, пълен с изобилие, които обаче явно не му носи щастие.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара :

  1. Да го оплачеш бедничкия!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Малии, колко нашенки няма да се ужасят от богаташки начин на живот. То Ибиса, то Бевърли Хилс, то Милано...Егаси имало и такива жени дето бягат от богаташи!!!

    ОтговорИзтриване