Реликвите в Darkfall: Unholly Wars


Нова система с напълно нова механика ще се появи в MMORPG Darkfall: Unholly Wars. При създаването й разработчиците са ползвали мнението на игралното общество в играта. Тази нова система ще се появи през ноември. С нея ще бъдат въведени реликви. Целта й е да повиши значението на клановата принадлежност и съвместните рейдове. Освен това с тази система ще се активира игра на принципа "Отнеми флага!".

След като бъде въведена двайсет реликви на случаен принцип ще се появяват мистериозно около Agon. Играч, който намери реликва, може да я зареди и да я качи на гърба си. Докато я превозва, тя ще се вижда от другите играчи, тъй като ще излъчва специални ефекти на гърба му. Играч, носещ реликвата, може да бъде транспортиран с превозни средства, но той сам няма да може да ползва спринт или маунт, тъй като ще са блокирани уменията му за придвижване. Ако играчът бъде убит или пък излезе в офлайн, реликвата ще падне от гърба му. Играчът може да пренесе реликвата до всяка кланова църква и да постави на олтара. Членовете на клана, които контролират реликвата, ще получат глобален бъф. 

Реликвата може да бъде пренесена до демоничен олтар, където те да бъдат унищожени. Играчът унищожил демоничния олтар и реликвата ще получи специален бъф за определено време. Разрушената реликва ще се появи отново на случайно място.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар