Французинът Жак "Кларинет" Самсон е гранатометчика във F.R.A.G.


Гранатометчикът в антишутъра F.R.A.G. беше представен от разработчиците. Това е франзуцина Жак "Кларинет" Самсон, който е гранатометчик от 1-ва механизирана бригада. Той е на 30 години и е опитен боец, а също така и обаятелен човек. Някога Жак искал да стане музикант и даже се пробвал. След взрива в парижкото метро, който почти не го лишил от слух, той решил да се посвети на борбата с тероризма. 



След службата си в 1-ва механизирана бригада Жак постъпил в подразделението за борба с терора RAID. За няколко години служба той видял много, за което даже не подозирал. Станало ясно, че светът е заплашен от по-организирана и опасна организация. Било му предложено да постъпи в състава на специалния отряд, действащ тайно на страната на въстаническата армия "Алтерна". Той изпълнява ролята на артилерийска поддръжка. 


В играта Жак отбелязва всички противници, край която е прелетяла изстреляната ракета. Ефектът не трае дълго и действа само на гранатометчика. Другото му активно умение е изстрелването на ракета "Пингвин", която е дистанционно управляема. Той е въоръжен с CARL GUSTAV M4 - многоразов раменен реактивен гранатомет, ефективен на средна дистанция. Позволява да се води обстрел на противници, намиращи се зад укрития.


Щурмовакът в играта е жена. Това е полякинята София "пани" Станишевская. Тя е на 25 години и е способен боец, най-младата в групата "Алтерна". Тя е служила в 25-та високопланински пехотен батальон. Тя се преместила със семейството си на Балканите, където за първи път се сблъскала с антихуманната дейност на "Епсилон". Опитвайки се да избята, тя се сблъскала с ужасна трагедия, при която загинали родителите й и брат й. Тя проследила и унищожила убиеца, но разбрала, че планът на корпорацията не се ограничава в един регион. Така тя се присъединила към въстаниците. София е въоръжена с CRYE SIX12 - автоматична помпа, ефективна в близък бой с добър запас от боеприпаси, даващ възможност да поразява няколко близкостоящи цели.


Игорь "Шорох" Семьонов е диверсант от въздушно-десантните войски на Русия. Той е на 34 г. и е роден лидер, потомствен военен. Бащата на Игорь загива от куршум на наемен убиец. Влиятелни приятели на баща му отмъстили за смъртта му и изпратили младежа по пътя на военнослужещия. Той постъпил в десантно-щурвомия батальон на ВДВ. Той е военен консултант при въстаниците в "Алтерна".

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар